רמי

יכולת של נתבע לשלם פיצויים

כמה זמן לוקח לאדם שנתבע על לשון הרע לקבל הזמנה למשפט ? מה הוא עושה אם לא יכול לשלם את הפיצויים לתובע שהבימ"ש פסק בגלל שהוא לא עובד ונמצא בפשיטת רגל ?

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

מהרגע שמוגש כתב תביעה לבית המשפט, יוצא אל הנתבע זימון לדין והוראה כי עליו להגיש כתב הגנה תוך 30 ימים מהיום שהנתבע מקבל לידיו את כתב התביעה. לעניין התשלום, כמו הוראה של כל רשות אחרת , הנתבע מחוייב בתשלום פיצויים ויוכל לשלם בפריסת תשלומים באם יאשר לו זאת בית המשפט.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות