א ד

הצהרה בפני נציגי וועדת משמעת

שלום, אני שייך לארגון ממשלתי. אדם שלא אהב את דעותיי, החל לפגוע בי פיזית, וגובה ע"י נציגי וועדת המשמעת של הארגון לו אני והוא שייכים(הוועדה פסקה תמיד נגדי). בוועדת משמעת עליונה, (לאחר וועדה ראשונה - עליה ערערתי - לאור שפיטה מגמתית נגדי)בוועדה ישבו נציגי ממגוון מחוזות המדינה. לאחר שכולם התיישבו, ובטרם החלה הוועדה, קם נציג המחוז שלי, והצהיר בפני כולם בשאלתו אותי, אם את כל המאורעות שקרו עד לוועדה זו, יזמתי בשביל לקדם ענינים אחרים שלי מול, וועדות אחרות - להראות לכאורה כמסכן או נפגע - לקבל קביעות מסויימות - אחוזי נכות.... יצויין כי נציג וועדת המשמעת מהמחוז שלי, כלל לא ניהל את הוועדה, והתפרץ והצהיר זאת, בגלל היותו אכול שנאה כלפיי, ובמיוחד מעצם היותו חדל אישים, חסר השכלה, וכיו"ב. האם הצהרתו חסרת השחר, וכל כיו"ב, מול כלל נציגי הוועדות, בכירי אותו ארגון, ושלל נציגי המחוזות כלפיי, מהווה עילה לתביעה נגדו? תודה

אתי חסיד, עורכת דין

בעייתי. סעיף 13(5) לחוק איסור לשון הרע מעניק הגנה לפרסומים שנעשו תוך כדי דיון בפני שופט או בפני סמכות מעין שפוטית. ואולם אם תוכל להוכיח שנציג המחוז פגע בשמך לפני שהועדה התכנסה יתכן שתהיה לך עילה.

א ד

נציג הוועדה המקומי, שם דברים לא בהקשר הוועדה !!!!! עת ישבו כל הנציגים, אף הבחירים. והוציא את דיבתי. האם כשזה לא קשור לוועדה, יש עילה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות