ג'ני

הגנה מתביעת לשון הרע

פירסמתי בפיסבווק על כך שיש שלט בשטיפת מכוניות על 50 וביקשו ממני 70 ואמר לי איך אני בתור אישה נוסעת באוטו מלוכלך נעלבתי ולכן פירסמתי כדי שאנשים אחרים יידעו על כך. רוצים לתבוע אותי ואין לי הוכחות כמו קבלות כי גורשתי משם .

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

ג'ני שלום, אם הגישו נגדך כתב תביעה בגין לשון הרע , עליך להגיש כתב הגנה תוך 30 יום אם מדובר בבית משפט השלום. נשמח לסייע לך . את מוזמנת ליצור עמי קשר בטל. 054-5795890 עו"ד איריס טרומן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות