ריקי

פרסום פרוטוקול חסוי בתיק משפטי

פרסום פרוטוקול חסוי במסגרת תיק משפטי אחר שמתנהל בדלתיים פתוחות אדם מסוים פגע בפרטיותי באופן אנוש כאשר במסגרת תביעה שהוא מנהל נגדי בבית משפט שלום בדלתיים פתוחות הוא צירף כנספח פרוטוקול חסוי של בית משפט לענייני משפחה בענייני. ובעקבות כך הפרטים החסויים דלפו למכרים שלי. שאלתי, האם גם במקרה במקרה כזה חלה הגנת פרסום מותר לפי סעיף 18 לחוק הגנת הפרטיות מכיוון שמדובר בפגיעה בפרטיות שנעשתה תוך כדי דיון משפטי או שעדיין אני יכולה להגיש תביעה על הנזק שנגרם לי בגלל שהוא עבר על החוק והפר את החסיון ? לתשובתך אודה.

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

אכן כאשר מדובר בדברים שנאמרים או נכתבים במסגרת בית משפט לא יחשבו על פי רוב כהוצאת לשון הרע של המפרסם . אולם כל מקרה נשקל לגופו וחשיפת מסמך אשר הינו חוסה תחת חיסיון , היא בעייתית כשלעצמה. ממליצה להתייעץ עם עו"ד באופן אישי לעניין זה כולל הצגת המסמכים לפניו. נשמח לסייע 054-5795890 ד"ר איריס טרומן - משרד עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות