טל

חברה הפיצה את הקו"ח שלי למחפשי עבודה במקום למעסיקים

מה אפשר לעשות במקרה בו חברה לה העברתי את הקו"ח שלי הפיצה אותם למחפשי עבודה במקום למעסיקים?

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

אין ספק שיש כאן פגיעה בפרטיות. רצוי שתפנה לייעוץ אצל עו"ד מומחה בתחום על מנת להעריך את סיכויי תביעתך. נשמח לסייע.

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

האם השליחה הזו נעשתה בזדון? האם נתת לה את ההרשאה לשלוח את קורות החיים שלך ? מה הנזק , אם בכלל שנגרם לך בעקבות הפעולה הזו?

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

האם השליחה הזו נעשתה בזדון? האם נתת לה את ההרשאה לשלוח את קורות החיים שלך ? מה הנזק , אם בכלל שנגרם לך בעקבות הפעולה הזו?

טל

לא נראה לי שבזדון, לא נתתי הרשאה להעביר, אלא רק להחזיק עד כמה שידוע לי. עד כה אין נזק מעבר לכך שפרטים אישיים שלי כמו מ"ס ת.ז. והטלפון, תאריך לידה והשם שלי והיסטוריית התעסוקה וההשכלה שלי נחשפו לאנשים זרים, כשגם לא ידוע לי כמות האנשים, אני יודע רק על שניים, אני מניח שיש עוד הרבה כי זה נראה כמו משהו שמערכת אוטומטית מפיצה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות