תמר

הוצאת לשון הרע במייל

שלום, אני ובן זוגי לשעבר משכירים דירה לאדם אחר ולבת זוגו. אותו אדם כותב עלי מיילים משמיצים מאוד ופוגעניים כולל ביטויים מאוד גסים - והמילים מכותבים לארבעתנו (אלי, בן זוגי לשעבר, הכותב, ובת זוגו). האם חלה על המכתבים הפוגעניים הללו חוק לשון הרע ואוכל לתבוע אותו? תודה מראש למענה מהיר

עו"ד ד"ר איריס טרומן

מאחר ואין בפני המילים שבהן השתמש הדייר מוצגות בפני , אוכל לענות בצורה כללית . על פניו נראה כי המטרה במילים אלו הינה לבזות ולהשפיל אותך בפני אנשים אחרים ומכאן יש ותקום לך עילה בגין הוצאת לשון הרע. נשמח לסייע לך באם תרצי לפעול משפטית כנגדו. עו"ד ד"ר איריס טרומן .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות