משפטי– זאפ
משפטיפורומיםלשון הרע והגנת הפרטיותהאם אני יכולה להתקין בחדר המדרגות שמוביל לדירתי מצלמה שתצלם אתמי שמשתמש בחדר המדרגות המוביל לדירתי ואשר תצלם את כל מי שיוצא ונכנס לבניין? או שזה מהוה

מנהלי הפורום

עו"ד אילנית צירקלביץ

עו"ד אילנית צירקלביץ

עו"ד אילנית צירקלביץ, מרצה בלשכה בנושא רישום זכויות ובתים משותפים.מרצה במכללה לנדל"ן ובקורס דירקטורים. בעלת תואר שני בהצטיינות במשפט עסקי מסחרי ותואר ראשון מאוניברסיטת בר אילן.

קביעת פגישה
0778042552
חזרה לפורום

האם אני יכולה להתקין בחדר המדרגות שמוביל לדירתי מצלמה שתצלם אתמי שמשתמש בחדר המדרגות המוביל לדירתי ואשר תצלם את כל מי שיוצא ונכנס לבניין? או שזה מהוה

מיכ
מיכל

האם אני יכולה להתקין בחדר המדרגות שמוביל לדירתי מצלמה שתצלם את מי שמשתמש בחדר המדרגות המוביל לדירתי ואשר תצלם את כל מי שיוצא ונכנס לבניין? או שזה מהוה פגיעה בפרטיות בגלל שהמצלמהמ מותקנת בחדר המדרגות שאינו רכושי הפרטי ומצלמת גם את כל מי שיוצא ונכנס לבניין? מי שמתנגד לכך שאתקין מצלמה זו זה דווקא השכן בקומה מתחתיי שאין לו סיבה להשתמש בחדר המדרגות המוביל לדירתי ושמתנגד לכך בכל מקרה טוען שחדר מדרגות זה רכוש משותף ושזכותו שהוא משפחתו ואורחיו לא יצולמו כשהם נכנסים ויוצאים מהבניין. האם זכותי להתקין המצלמה למרות התנגדותו או שהוא צודק? תודה רבה