יערית

תביעה של שכנה בבניין

ראש ועד הבית בבניין שלי מפיצה עליי שקרים בין כל דיירי הבניין. אני והיא מסוכסכים בגלל שהיא לא שילמה ועד בית בעצמה יותר משנה וכשאני גיליתי את זה איימתי עליה שאני אתבע אותה. היא קיללה אותי ודיברה אליי מאוד לא יפה ומאז היא ממררת את חיי בבניין כשהיא מכפישה את שמי בקרב כל הדיירים. האם אני יכולה לתבוע אותה על לשון הרע למרות שאין לי הוכחות כתובות שהיא מכפישה את שמי?

אתי חסיד, עורכת דין

לשון הרע לא חייב להיות בכתב. אם השכנה מכפישה אותך והדברים , לפי הנסיבות שאינן נהירות לפי התאור שלך, אכן מהווים עילה לפי חוק איסור לשון הרע, את יכולה לתבוע.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות