דני

לשון הרע מתוחכם כיצד להתמודד

אני בעל מקצוע יחודי מאות לקוחות שהיו מרוצים לקוח אחד שביקש באיומים שירות בחינם החליט לפרסם באתר פורום כללי הודעה בעלת כל מרכיבי הפופולריות ויצר דו שיח דמיוני שהו שואל ועונה ובו הכפשות רק שהוא לא נקט בשם כדי שלא תיהיה עילה למחיקה עלידי האתר המארח! אבל כתב הכל כדי שיהיה ברור במי מדובר פניתי לאתר המארח והצקנון שלהם שפוסל הכפות לשון הרע וכו! הם טענו שללא ציון השם מותר לכתוב הכל! מדובר בדברי שקר ממש! מה ניתןלעשות?

אתי חסיד, עורכת דין

ניתן לחייב את האתר המארח בצו שיפוטי להסיר את דברי הדיבה, אם אכן הדברים מהווים דיבה, ואף לחשוף את הIP של הכותב. אם אתה יודע מי כתב ניתן לתבוע את הכותב, הכל בכפוף לבדיקת נסיבות האירוע שאינם נהירים מספיק על פי התיאור כאן.

דני

הם טענו שקראו ואין ציון מפורש של שם וזה לא עומד במגבלות האתר והתקנון! מצד שני בהצלבה של פרטי הכותב שם משתמש הודעות נוספות שלו בהם מצוין שמו האימיחל שלו והטלפון של באותו אתר עצמו! האם זו הוכחה טובה. והאם כדאי לדרוש ממנו המפרסם לבקס מהאתר למחוק את הודעותיו! הבעיה שהוא יטען שזה לא עלי אלא בלי שם! אבל שוב הכל שם מפורש חוץ מהשם! תודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות