הלל טרבלסי

פגיעה בשמי הטוב והוצאת דיבה ע"י עובד חברה גדולה לאחר הזמנת מוצר

שלום רב, רכשתי מערכת ישיבה לגינה , נציגת שרות האונליין של הרשת קראה לי שקרן בשיחה אחת ובשיחה שניה קראה לי גזען. שואל האם אני יכול לתבוע משפטית את הספק בגין פגיעה בשמי הטוב והוצאת דיבתי? אשמח למסור פרטים נוספים. תודה

עו"ד לירן ינקוכיץ

שלום רב, ככל ומדובר בשיחה פרטנית בינך לבין הנציגה בלבד, הרי שלא קמה לך עילת תביעה שכן נדרש צד שלישי שנחשף לפרסום המהווה תנאי סף, בלעדיו אין, בתביעת לשון הרע.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות