שמעון

הוצאת דיבה במסגרת דיון בבית המשפט

אחי ואני שותפים חצי חצי בדירה....היה לו דיון בינו לבין גרושתו בעינייני מזונות וכו'...לא קשור אליי...שם הכחיש שיש לו חצי דירה וטען שאני ברמאות העברתי את כל הדירה על שמי וכעת כולה שלי בטאבו...דבר שלא היה ולא נברא.האם אני יכול להגיש נגדו תביעה על הוצאת דיבה? ובאיזה סכום? יש לי את הפרוטוקול מהדיון הנ"ל שהיה בדלתיים סגורות...

עו"ד לירן ינקוכיץ

שלום רב, דברים שנאמרו במסגרת דיון משפטי ובין כותלי בית משפט (הורחב אף להליכי גישור ופשרה) מוגנים באופן מוחלט מפני תביעת לשון הרע בהתאם לסעיף 13 לחוק איסור לשון והלכות בית משפט עליון שניתנו בנושא. כך שעל פני הדברים בנסיבות המתוארות, קל וחומר בדיון שהתנהל בדלתיים סגורות וחסוי, לא קמה עילת תביעה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות