אמיר אמיר

הוצאת לשון הרע לעסק בישוב קטן

שלום יש לי עסק בישוב יחסית קטן ובקבוצת פייסבוק אזורית גולשת כתבה כל מיני השמצות על העסק שלי היא לא ציינה את את העסק אבל נתנה מספיק פרטים מזהים שהתחלתי לקבל תגובות. זאת אומרת שאנשים זיהו שהיא מדברת על העסק שלי. האם יש לי עילה לתביעה? תודה

עו"ד לירן ינקוכיץ

שלום רב, יש לראות את הפרסום וההשמצות הנטענות על מנת שאוכל להשיבך לקיומה של עילת תביעה.

עו"ד לירן ינקוכיץ

שלום רב, יש לראות את הפרסום וההשמצות המתוארות על מנת שאוכל להשיב לשאלת קיומה של עילת תביעה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות