דר מימון

פגיעה בפרטיות או פגיעה בזכויות יוצרים ?

שלום פירסמתי ברשת חברתית בקבוצה שמוגדרת פרטית ברשת דעה מקורית שלי .מישהו לקח את התוכן עשה עליו העתק הדבק על התוכן ולא ציין שאני כתבתי והמשך לפרסם זאת כאילו התוכן מקורי שלו .האם קיימת פגיעה בפרטיות ?או פגיעה בזכויות יוצרים ?

עו"ד לירן ינקוכיץ

שלום רב, יש לראות את הפרסום, לאיזו מטרה ומהן הנסיבות בהן פורסם ו/או הועתק כנטען? ככל ומדובר בפוסט אישי שלא למטרות רווח או מסחר ומקרה חד פעמי, נראה כי עסקינן בהפרה טפלה ושולית שלא בטוח עד כמה כדאי להשקיע בגינה הליך משפטי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות