עמר ס

קבלת מכתב ׳התראה בטרם נקיטת הליכים משפטיים׳ - הטענות כלפי שגויות

קיבלתי מכתב ׳התראה בטרם נקיטת הליכים משפטיים׳, בוא אני מואשמת בחוק איסור לשון הרע, לאחר שבקבוצה של בנות בעלות כלבים מישהי שאלה לגבי מוצר מחנות למוצרים לכלבים X. השאלה הייתה ״האם המוצר הזה של חנות X הוא מאלי אקספרס?״ ואני עניתי ״זה כן״. מישהי הוציאה צילום מסך מתוך הקבוצה והעבירה לבעלת העסק. לאחר מכן בעלת העסק פנתה אלי, ולאחר מכן הקבוצת ווצאפ נסגרה. במכתב התראה נכתב שעלי להתנצל על זה שאמרתי ״זה כן״ בפני הקבוצה (שלא קיימת יותר). האם אפשר לתבוע אותי על זה?

עו"ד לירן ינקוכיץ

שלום רב על מנת שאוכל להשיב אם קיימת עילת תביעה ובכדי שאוכל לעזור לך, עליי לראות את המכתב שקיבלת יחד עם שרשור הפוסטים שציינת. לרשותך בעניין. סופ"ש נעים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות