יונה ב

לשון הרע במקום העבודה

עזבתי מקום עבודה. ניתבקשתי להשיב סכום כספי מסוים שלטענת מקום העבודה אני חייבת. ביקשתי לקבל פירוט. מחכה לתשובתם. לאחר כשבועיים הגיע ליידי תיכתובת מייל בין עובדות משאבי אנוש בו מרכלים עלי ואחת כותבת לשניה "היא חושבת שיוותרו לה על החוב". זאת שברור שזה לא נכון. מאוד ניפגעתי. האם יש כאן עילה לתביעת לשון הרע. אודה לתשובתך.

עו"ד לירן ינקוכיץ

יונה שלום, על פני הדברים וככל וזהו אכן המשפט שנכתב עלייך, נראה כי מדובר בלא יותר מרכילות זולה או הבעת דעה כללית על רקע מחלוקת כספית הקיימת ממילא במקום העבודה, מאשר לשון הרע ודברי השמצה אישית. לרשותך בכל עניין נוסף.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות