אבריאלה

האם יש פה פגיעה או עבירה

בעלי ואני היינו בבית והתווכחנו בנוכחות הילד בן 9 , לפתע בעלי החל לצלם אותי בוידאו באמצע הויכוח. ברשתי שיפסיק לצלם אותי אך הוא המשיך, האם יש פה פגיעה בפרטיות שלי זה שצילם אותי וידאו בבית שלי בפרטיות שלי והמשיך למרות שבקשתי להפסיק? או האם יש פה עבירה אחרת מצד בעלי? תודה רבה

עו"ד לירן ינקוכיץ

אבריאלה שלום, על פני הדברים לא עולה פגיעה בפרטיותך היות ובעלך מתגורר יחד איתך באותו בית ואין המדובר בצילום ברשות היחיד על ידי גורם זר או חיצוני. כמו כן שימי לב כי העובדה שבן זוגך צילם אותך (בעידנא דריתחא ובשעת מריבה) עדיין לא מלמדת מה השימוש שעשה בצילום אם בכלל. כך שלא נראה כי יש במקרה משום פגיעה או עבירה המחייבת פעולה מצדך. כמובן יש לעקוב ולראות אם האירועים חוזרים על עצמם ומה השימוש שבן הזוג עשה או יעשה בתמונות. ערב טוב

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות