מאירי

מה הדרך החכמה

לקוח שקיבל שירות מושלם עלפי הסכם בכתב. החליט בדיעבד שהמחיר יקר וכביכול הובטחו לו עוד דברים! כיוון שלטענתו אין לו רצון או יכןלת לשלם הוא מאיים בכתב במטרה להכפיש את שמנו באתרי אינטרנט ! האם לנו יהיה מותר להגיב עם ציון פרטי המקרה שלו גם? למשל לפרסם את מכתבי האיום שלו?

אתי חסיד, עורכת דין

הצעתי לפנות לעורך דין. תכתובת כזו בנט תגרום לכם חשיפה שלילית. מבחינה משפטית כפי שעל הלקוח חל איסור להכפיש את שמכם גם עליכם חל איסור להכפיש את שמו ולכן לא הייתי עונה לו באותו מטבע. המלצתי להזהיר אותו שאם יפרסם הוא מסתכן בתביעת דיבה מצדכם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות