יותם

האם סיפור ושיתוף של אדם או בן משפחה

האם שיתוף של אדם או בן משפחה במידע שביןשני אנשים שהוא מידע שיש בו סוג של לשון הרע ומתגלה לאחד משני האנשים הקשורים לעניין אישי או מקצועי על ידי הגורם הלישי והוא מודיע על כך לאחד מהשניים ויש בהם השמצות הוא בגדר לשון הרע? ואת מי אפשר לתבוע את זה השלישי שכתב את הדברים? ושלחם לאחד מהצדדים הנוגעים בעניין?

יותם

שני אנשים עדו פעולה עיסקית בינהם אחד מהשניים סיפר לאחיו דברים שהם בגדר לשון הרע על השותףשלו! האח שאינו שותף החליט לגלות א היוודע המידע בכך שכתב אותם לשותף שאינו אחיו באמצעות אימייל! בכך נודע כי האחד העביר דברי לשון. הרע לאחיו! האם בעצם הודעת האח שאינו שותף כמידע שקיבל וכתיבתו יש לשון הרע? מי צריך לתבוע ואתמי? וכמובן אם האח שאינו שותף יפרסם זאת לגורמים אחרים נוספים האם ניתן לתבוע אותו על כך?

אתי חסיד, עורכת דין

הנפגע הוא נשוא הפגיעה.והוא זה שצריך לתבוע. שני המפיצים הם החייבים.

יותם

האם לא רק העברה לצד דלישי היא שהןפכת לבסיס לתביעה? האם ימיחל של הצד הלישי לאחד השותפים מספק להיות הוכחה כדי להוכיח לשון הרע?

אתי חסיד, עורכת דין

השאלה לא ברורה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות