עדן

חיפוש בתיקו של התלמיד לפני יציאה לטיול

בעוד כשלושה ימים אנו נצא לטיול שנתי מטעם בית הספר. בית הספר החליט שכתנאי ליציאה לטיול המחנכת צריכה לערוך חיפוש בתיקים האישיים, לבדוק את בקבוקי השמפו שלנו ואסרו עלינו להביא בקבוקי שתייה מהבית על מנת למנוע הבאת אלכוהול לטיול. רציתי לדעת האם מותר לבית הספר לערוך חיפוש בתיק עם הדברים האישיים שלי כדי לחפש אלכוהול (למרות שאין מצב שאני אביא אלכוהול כי אני לא נוגעת באלכוהול) למרות שאיני רוצה שיעשו זאת מפני שאיני מרגישה בנוח שהמחנכת שלי תחטט לי בתיק??

אתי חסיד, עורכת דין

בית הספר רשאי לאכוף את החוקים והנהלים וזאת גם באמצעות בדיקת בקבוקי השתייה.

עדן

אז בית הספר רשאי לערוך לי חיפוש בתיק האישי בניגוד לרצוני??

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות