מיכל

לשון הרע ודיבה באינטרנט

שלום רב, הייתי פעילה זמן רב באתר ויקיפדיה וגם תרמתי לו רבות. בשנה האחרונה רודפים אותי עם כינויים: "טרול", "טרולה", וכן נערך משפט שדה פומבי ובו השתתפו עשרות מחברי האתר. חלק הגנו עליי וחלק שפכו עליי אש וגפרית כולל שקרים ודברים שלא היו ולא נבראו. הבעיה העיקרית היא שהכול עם השם שלי נשאר באתר ויקיפדיה, ואין לי אפילו יכולת לבקש למחוק או להסתיר את כל הלשון הרע והדיבה מהאינטרנט. האם יש מקום לתביעה? האם יש רעיונות לתיקון המצב? בתודה רבה מראש, מ.

אתי חסיד, עורכת דין

אין מספיק פרטים, אם אכן הוציאו דיבתך וניתן לזהות את האנשים ש קיימת לגביהם עילה. רצוי שתפני לייעוץ משפטי.

מיכל

אבדוק. תודה רבה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות