איתן

האם זה בגדר לשון הרע?

קיימתי שיחה אישית עם שותף עיסקי ואנחנו חתומים על הסכם סודיות! הדדי. הוא העביר אתתוכן הדיחה באופן מוקלט לגורם שלישי והגורם שלישי השמיע לאדם זר נוסף שהגיע אלי ולאנשים נוספים והפיץ מידע המבוסס על הדברים שנאמרו בשיחה האישית ויש בהם העלבה שהפכת לשמועה ושם רע על עיוות המקור! ופוגעת בשמי! מה בעצם הלים לטיפול בנושא? מי האדם שמהוה את מקור העבירה אם בכלל לתביעתו? והטם זה לשון הרע?

אתי חסיד, עורכת דין

איתן שלום, הודעתך נעדרת פרטים מהותיים. אך ממה שניתן להבין שותפך אכן הפר לכאורה את הסכם הסודיות, ויתכן שקיימת לך גם עילה בלשון הרע נגדו. ליעוץ משפטי אתה מוזמן להתקשר למשרדי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות