מלי

חשש מתביעה בגין הוצאת דיבה ולשון הרע

שלום בבניין בו אני בעלת דירה מתקיים מו"מ לפרוייקט פינוי-בינוי עם קבלן מסוים. אני מתנגדת לעסקה מסיבות רבות ושלחתי ל-2 בעלי דירות דרך הדוא"ל קישורים לכתבות שליליות על הקבלן וכן תביעות שהיה מעורב בהן. כתבתי גם שיש להיזהר מהתקשרות עם הקבלן לאור החומר המדאיג שמצאתי וכן שאני חוששת שהוא ינסה לנהוג באותה דרך איתנו כפי שמפורט שנהג באחת התביעות (כלוצר בחוסר תום לב ומתן פירוט חלקי בלבד של המפרט הטכני של הבניין). האם הוא יכול לתבוע אותי על לשון הרע על סמך כך? ואם כן, האם רבים סיכוייו לזכות?

אתי חסיד, עורכת דין

אם הדברים שתיארת מבוססים על עובדות שהן אמת ונמנעת מההכפשות בלתי מבוססות , לא נראה לי שיש לך ממה לדאוג.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות