אלי

התקימה הוצאת דיבה?

הי. חבר טוב שלי היה בבית משפט בתיק תעבורתי, והתובע לקח אותו הצידה ואמר לו שהוא רוצה להוסיף אותי (כחבר שלו) לעד בתיק מכיוון ומשהו שנעלם מהתיק (בהקשר של הדיון המשפטי) נגנב על ידי מתחנת המשטרה, ויפתח כנגדי תיק פלילי על כך! החבר שלי סירב לכך, והנושא לא אושר ע"י השופט להעלות בדיון(שלא הספיק לשמוע את הנושא). האם התקיים פה הוצאת לשון הרע עלי? למרות שהדבר לא עלה מולי וגם אף אחד לא טרח לעדכן אותי שאני נאשם בעבירה פלילית!

עורכת דין אתי חסיד

כל דבר שנאמר בבית משפט מוגן על פי חוק איסור לשון הרע. ובכל מקרה לפי תיאורך הדברים לא הועלו בפני בית המשפט.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות