אלי

לשון הרע בישוב קהילתי

שלום רב אני מתגורר בישוב קהילתי בו רשם האגודות מינה לאחרונה וועד ממונה חיצוני שינהל את היישוב. מינויו של הועד הוא בעקבות פנייה שלי וחבריי בישוב לרשם האגודות אשר מצא שכל טענותינו בדבר התנהלות ההנהלה ביישוב אינה תקינה. ביישוב נבנתה לאחרונה בריכה .הבריכה שייכת לאגש"ח ואנו חברי אגודה קהילתית. הנהלת היישוב {אגשח} החליטה שכל התושבים צריכים לשלם את עלות הבנייה סכום של 15000 ש"ח למשפחה. בעקבות מינויו של הוועד החיצוני לא יוכלו תושבי האגשח לדרוש את התשלום על הבריכה דבר שטענו בעבר. בכניסה לבריכה הוצב שלט גדול ובו נכתב: לאור ההתפתחויות האחרונות: פנייתם של {כאן צויינו השמות שלנו} לרשם האגודות ועצם החלטת הרשם למנות ועד מטעמו ולבטל את האסיפה העוסקת בנושאי הבריכה, ומכיוון שהבריכה היא רכוש האגש"ח הבלעדי הוחלט כי אדם או משפחה המתגוררים בישוב וטרם הסדיר/ו את תשלום הבריכה אינם רשאים להיכנס או לעשות שימוש כלשהו בבריכה. כל הנכנס לבריכה וטרם הסדיר את תשלומו עושה זאת על אחריותו בלבד ויהיה חשוף לתביעות משפטיות בנדון. בברכה, צוות הבריכה פנייתי לרשם הייתה בגלל התנהלות לקויה של ההנהלה וללא קשר לבריכה.האם בפרסום זה של צוות הבריכה יש כאן לשון הרע.? הרי פרסום זה פוגע המשפחתי ,הבריכה היא של האגשח ולכן אין סיבה שיוצב בכניסת הבריכה.האם אין כאן פגיע בצנעת הפרט. בקשתי שיסירו את המודעה אך לא נענתי. אשמח לתשובתך.

עורכת דין אתי חסיד

אמנם יתכן ומדובר בפרסום לשון הרע, ואולם למי שפרסם את המודעה יש הגנה לכאורה בחוק איסור לשון הרע.

אלי

לא הבנתי ,אשמח אם תפרטי יותר

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות