חזי

חובות שהצטברו

המצב שלי הוא כזה: יש לי תיק בהוצאה לפועל ואני חייב כסף בבנק שלי. היום אני עובד ומרוויח 5,000 ש"ח. התחלתי לעבוד בתחילת החודש. מה יקרה מבחינת המשכורת שלי, בגלל החובות הבנק יעקל לי אותה או הוצל"פ? מה עומד לקרות לי?

דוד חן, עו"ד

חזי שלום ככל ואין לך צו תשלומים דרך הוצאה לפועל, ככל הנראה, ברגע שהבנק יגלה כי התחלת לעבוד הוא יעקל את שכרך. חשוב להדגיש כי לא ניתן לעקל את מלוא השכר, אלא רק את השכר אשר מעבר לשכר המוגן. השכר המוגן תלוי במעמדך האישי, רווק/ נשוי/מספר ילדים. בכל מקרה, אתה יכול להגיש בקשה לצו תשלומים בהוצאה לפועל ולעתור לצו תשלומים נמוך יותר, בכל בשים לב לנסיבות המיוחדות לך. .(הוצאות/הכנסות)

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל