בנישתי

שימוע לאחר פיטורין

אני הועסקתי ע״ אגודה שומר ישראל , פוטרתי מהעבודה בחודש דצמבר 2011 לא שולם לי שכר על חודשים אוקטובר ונובמבר , לא שולמו לי פצויים ותנאים נלווים עבור 4 שנים עבודה . לאגודה מונה כונס נכסים מטעם משרד התעשייה במהלך חודש ינואר 2012 . עד עצם היום לא קיבלתי שכר ופיצויים לא מהמעסיק ולא מביטוח הלאומי . היום התקשר אלי הכונס והזמין אותי לשימוע אחרי 10 חודשים שלמעשה אני מפוטר השאלה שלי האם מותר לא להזמין אותי לשימוע ( ואם עלי להופיע ) אשמח לקבל תשובה .

דוד חן, עו"ד

בנישתי שלום. אם מונה לחהרה כונס נכסים, ובמידה והגשת תביעות חוב למל"ל, על מנת לקבל את זכויויך, לכונס הנכסים זכות לזמן אותך לחקירה בפניו, על מנת לגבש את החלטתו בדבר זכויותיך. הייתי ממליץ להתייצב לחקירה, על מנת לא להסתכן בחיית תביעתך

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל