שמוליק

התראת פשיטת רגל

שלום קיבלי מכתב מבית משפט על התראת פשיטת רגל איך אני מתיחס לזה תודה

דוד חן, עו"ד

שמוליק שלום. התראת שפיטת רגל, קובעת כי אם לא תשלם את החוב תוך פרק הזמן הקובע בה, או תתנגד למשלוח ההתראה, מחמת העילות הקבועות בחוק, לדוגמא מחלוקת על החוב, הרי שהדבר מהווה מעשה פשיטת רגל, ואז יוכל הנושה לעתור לקבל צו כינוס נכסים כנגדך, למנות לך נאמן ובלבש הבא להכריז עליך כפושט רגל. ככל שיש לך התנגדות לעניין יהיה זה נכון להגיב. מוזמן לקבל ייעוץ בעניין

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל