ירון

יעוץ

שלום לך.אני מוגדר כמוגבל באמצעים כבר שנתיים שאלתי היא.האם אוכל להגיע להסדר חובות עם הנושים.לפני הליף פשיטת רגל.כי אני משלם כבר שנתיים והחוב רק צומח.והאם זה נכון שאפשר להגיע להסדר על30 אחוז בתנאים מסוימים אשמח לקבל תשובה.

דוד חן, עו"ד

ירון שלום. ההליך אשר אליו אתה מתייחס נקרא הסדר נושים לפי סעיף 19א לפקודה. המדובר בליך יעיל מאד, אשר פותח פתיח לסיים את משא החוב בזמן קצר וללא הכזרה כפשוט רגל. להערכתי, מדובר באחד הכלים היעילים ביותר שבמסגרת פקודת פשיטת הרגל. לצורך אישור הסדר כאמור יש להשיג הסכמה של נושים בין, בערך ובין במניין. (יש לציין כי אין המדובר ברוב של בעלי חובות אשר ידועים לך, כי רוב של בעלי חוב אשר יגישו תביעת חוב ויצביעו באסיפת הנושים) מוזמן לקבל ייעוץ

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל