חן

פשיטת רגל+ כתם לכל החיים?

אהלן, אני בת 23 ועומדים לעשות לי פשיטת רגל לחובות שהוריי גרמו ב4 חשבונות בנק על סה"כ 90 אלף שקל שהייתי קטינה אבל בהסכמתי המלאה חשבונותיהם מעוקלים ויש איחוד תיקים וגם ככה אצלי אני רוצה להתחיל חיים חדשים זה יכול לעלות קשיים בתכנון העתיד שלי ? לקחת משכנתא לנהל חשבון נורמאלי כמו כולם וכו?... או שעדיף לתבוע את ההורים

דוד חן, עו"ד

שלום חן כמובן שלהליך פשיטת רגל תהיב השפעה על חייך. לאור גילך הצעיר, ועד כניסת הרפורמה בתחום, נראה לי כי, במצב הדברים הנוכחי, לאור מהות החוב, הרי שהליך פשיטת רגל אינו הליך נכון! אשמח להעניק לך ייעוץ מתאים

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל