אור

הלוואה בזמן פשיטת רגל

שלום לקחתי הלוואה ע״ס 15000 ש״ח לפני כשנתיים, הלוואה פרטית באישור משרד האוצר, נתתי שקים שלי ל12 חודש ובמעמד קבלת הכסף החתימו גם את בעלי שבאותה תקופה היה פושט רגל. מאחר וחליתי לא יכולתי להחזיר את ההלוואה והפכתי להיות מוגבלת בבנק לפני כחודש בעלי קיבל הפטר מפשיטת הרגל אבל יש לו הגבלות בבנקים מאותה חברה שנתנה לנו את ההלוואה. רציתי לדעת האם נכון להיום בעלע צריך לשלם את כל הסכום שם ההלוואה מאחר ואני מקבלת קצבת נכות אין באפשרותי לשלם והאם בכלל הם יכלו להחתים אותו על ההלוואה?

שלומי

הי יש לי גם שאלה אני בתהליך של פשיעת רגל ממש בקרוב עומד לקבל צו כינוס האם אוכל לקחת הלוואה מחברת מימון או כל תאגיד

עו"ד איתי בר

נטילת הלוואה בסמוך לצו כינוס מהווה חוסר תום לב מובהק יש להימנע מכך בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

שלומי

לא כל כך הבנתי את תשובתך האם אפשרי לקחת הלוואה מתאגיד כל שהוא

עו"ד איתי בר

לא

טל גוטרמן משרד עורכי דין

אור שלומות, על בעלך לפרוע החוב, מאחר ולמעשה פעל בניגוד לחוק עת חתם כערב על הלוואה עת היותו בהליך פש"ר. מעשה כאמור נוגד את הוראות הפקודה, על בעלך היה איסור ליצור למעשה חוב חדש בהיותו בהליך הפש"ר, חתימת ערבות להלוואה הינה עבירה על החוק. צר לי, אך בעלך חב כיום בדיוק כפי שאת חבה לאותה חברת הלוואות. וכעת אייעץ לכם, פנו אל עוה"ד של הזוכה, ונסו להגיע עימו להסכם פשרה לפיו תסולק ההלוואה וייסגרו תיקי ההוצל"פ אשר נפתחו כנגדכם. אנא פנו אל עו"ד הבקיא בייצוג חייבים על מנת שיסייע לכם. אל תנסו לעשות זאת בעצמכם. בברכה ובהצלחה, טל גוטרמן, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל