רוי

החברה נעלמה עם התשלום המלא שלי בגין קורס

אני חייל משוחרר. שילמתי 3512 ש"ח לקורס במכללת Cash Flow שרשומה כחברה בשם לימודים ואחזקות בע"מ וקיבלתי חשבונית. הקורס היה אמור להיות קורס השקעות בנדלן. התקימו 2 שיעורים בלבד מתוך מספר רב של שיעורים שהובטחו על פי תוכנית הלימודים והחברה נעלמה. משרדיה ננטשו ולא עונים לפניות טלפוניות. מה עלי לעשות כדי לקבל את כספי חזרה. בתודה רוי

דוד חן, עו"ד

עליך להגיש תביעה כנגד החברה. יש מקום לשקול הגשת תביעה גם כנגד בעלי המניות ו/או מנהליה מכח הרמת מסך או הטעיה. עליך להוועץ בעו"ד העוסק בתחום זה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל