חיים

אגרת הגשה לבקשת פשיטת רגל

שלום אני בהליכי כינוס כבר כמעט 4 שנים וכעת אשתי מגישה בקשה לפש"ר בעקבות מעבר חלק מהחובות אליה ממני חובות מצבנו הכלכלי חמור ביותר ובימים האחרונים אנו חיים על סכום זעום עקב הכנסה נמוכה. האם אפשר לקבל פטור או הנחה מתשלום האגרה שעומדת היום על סך של 2,654 ש"ח? אשמח לקבל את תשובתך במהרה תודה מראש

דוד חן, עו"ד

חיים שלום אין המדובר אגרה אשר ניתן לפטור ממנה כי באגרת פיקוח אשר ממנה אין פטור. ניתן להגיש בקשה, באמצעות היודע המשפטי, במידה ותעמוד בתנאים, למימון אגרת הפיקוח על ידיהלשכה לסיוע משפטי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל