אנונימי

חשמל, מים ופשיטת רגל

שלום, האם אדם הנמצא בתהליך פשיטת רגל (לפני קבלת צו כינוס) חייב לשלם חשבון חשמל, מים? במידה ולא, אם ישנה התראה על ניתוק זרם החשמל- מה עליי לעשות? המון תודה.

עו"ד איתי בר

שלום רב, בהליך הפש"ר בוחנים את תום לבו של החייב במספר תקופות ובין היתר בתקופה שקדמה להגשת הבקשה. כלל חשוב הוא שאסור לחייב ליצור חובות חדשים ועל כן יש לשלם את החובות שלא עודכנו בטפסי הבקשה (במידה ומדובר בחוב חדש) על אף שטרם ניתן צו כינוס מובן שאין לשלם חוב ישן מחשש להעדפת נושים אסורה ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך. בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל