מנשה

דירת מגורים בפשיטת רגל

שלום רציתי לדעת מה קורה אם הדירה שלי אם אני יגש לפשיטת רגל ימכרו לי אותה בוודאות?

עו"ד איתי בר

שלום מנשה, השאלה שלך היא מאוד כללית וחסרים בה נתונים מהותיים כמו שווי הנכס, האם יש משכנתא, האם יש רישום בטאבו, מי רשום כבעלים ועוד חשוב לציין כי יש הגנות על דירת מגורים בהליכי פשיטת רגל אך כל מקרה לגופו. ככל שתוסיף פרטים להודעתך אוכל לסייע יותר, תוכל גם לפנות אלי בפרטי בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5א, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל