גלעד

קבלת צו הפטר בדיון בית משפט במסגרת הליך חדלות פרעון

שלום, הנני חייב הנמצא בהליך חדלות פרעון ביוזמתי בעקבות חוב של כמאה אלף שקל לבנק. ניתן כבר צו כינוס,נחקרתי במשרדה של המנהלת המיוחדת ודיון בית המשפט יהיה בעוד כשנה בלבד. אני עומד בכל מבחני תום הלב- משתף פעולה, משלם בזמן, חובותיי נוצרו בעקבות מחלה ולא במזיד וכו' וכן במבחן חדלות הנכסים אני גם עומד- אין לי בית או רכב וחי בצניעות ובאורח חיים חסכוני, כלומר אין לי באמת שום אפשרות לשלם את החוב. שאלתי היא האם השופטים נוטים ללכת עם החייב, לתת לו צו הפטר ולאפשר לו לפתוח לו דף חדש בהנחה שעמד בכל התנאים או שאולי השם הרע שיצא להליך הזה דווקא מוליך אותם ההפך? מה אחוז האנשים שמקבלים הפטר? בתודה, גלעד

עו"ד איתי בר

שלום גלעד, ככל שתעמוד בתנאי ההליך תקבל הפטר בכפוף לתכנית פירעון, שיהיה בהצלחה בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

גלעד

איתי שלום, אני הייתי מנסח זאת כך: פשט"ר הוא הליך שפר הגדרה מביא להפטר חוב, אלא אם כן נעברה עבירה פלילית כמו הברחת נכסים וכו'.. ולכן, רובם המכריע של הליכי פשט"ר מסתיימים בהפטר חוב. ברגע שיוצאים מרגשות האשם מבינים שההליך הוא הגנה עצמית מהנושה ותו לא. שהרי הלוואה זה סיכון- הבנק השקיע בי כסף כדי להרוויח מהריבית וכל מה שקרה זה שההשקעה הניבה הפסד. זה הכול. המשך יום נעים, גלעד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל