שלומית

חובות לא רשומים אחרי צו כינוס

שלום, אנחנו בהליך פשיטת רגל, קיבלנו לפני חודש צו כינוס, ועכשיו הוטל בחשבון עיקול בסך 1000 ומשהו ש"ח של נושה שלא הכנסנו לבקשה לפשיטת רגל (זה חוב נזיל בגין תשלומי גן עירייה עמם התעכבנו). מה דין החוב הזה? האם מותר לנו לשלם אותו? האם ניתן לבטל את העיקול? אם ניתן לצרף את החוב בשלב הזה לרשימת הנושים ולשלוח להם הודעה? מדובר מן הסתם בחוב שנוצר לפני צו הכינוס.

עו"ד איתי בר

שלום שלומית, ככל שמדובר בחוב שנוצר טרם מתן צו כינוס יש לצרפו לתיק ולעדכן את הנושה והמנהל המיוחד בכל אופן לא לשלם את החוב על דעת עצמכם יש להימנע מהעדפת נושים בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל