האם נרשם הסדר ס' 19 א' ב-BDI?

האם כניסה להליך של הסדר בסעיף 19 א' לפקודת פשיטת הרגל יגרור רישום בחברת BDI כמו בהליך פשיטת רגל רגיל?

האם כניסה להליך של הסדר בסעיף 19 א' לפקודת פשיטת הרגל יגרור רישום בחברת BDI כמו בהליך פשיטת רגל רגיל? שלום רב, רציתי לדעת בדבר בירור נקודה חשובה באשר לקיום ותנאים להליכי משפט שונים להסדרת העניינים, באופן כללי האם הליך של סעיף להסדר להפטר על בסיס סעיף 19 א' לפקודת פשיטת הרגל, במידה ודבר זה ייצא לפועל כדרך פעולה, האם הדבר יכול לגרום לכך שיירשם רישום שלילי או כלשהוא בחברת BDI או בכלל בשל נקיטת ההליך הזה כמו בהליכי פשיטת רגל רגילים? תודה מראש ולילה טוב.

עו"ד איתי בר

שלום רב, מוזמן לפנות אלי לייעוץ טלפוני בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל