אסי

ערעור על גובה צו תשלומים של החייב.

חייב קיבל בהוצל"פ צו תשלומים 1100 ש"ח, כעת הוא בהליך פש"ר צו התשלומים שהורה בית המשפט המחוזי כ- 500 ש"ח. האם ניתן לערער על כך? ואיזה סוג בקשה ניתן להגיש?

עו"ד איתי בר

אסי שלום, אין קשר בין צו התשלומים בהוצל"פ לצו התשלומים בהליך פש"ר במידה ורוצים לשנות את גובה צו התשלומים צריך להגיש בקשה מתאימה לבית המשפט בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל