חגית מגן בז'רנו

מסגרת אשראי וכרטיס אשראי בבנק

קיבלתי מבית משפט הפטר חרוט ושכל המגבלות שלי כולל הוצאה לפועל וצו ריסור יציאה מהארץ מבוטל. קיבלתי גם אישור מהכנ"ר הראשי ש כל מבוטל. יש לי חשבון בבנק דיסקונט והמנהל מסרב לתת לי אשראי. מאוד קשה להתנהל בלי מסגרת בלי צ'קים בלי כרטיס אשראי במיוחד שמגדלת 2 ילדים. מה ניתן לעשות? ואם אפשרי לפתוח חשבון בבנק אחר? אודה לתשובה

עו"ד אילנה אלישקוב

חגית שלום, באפשרותך לפנות לבנק אחר ולפתוח חשבון רגיל המאפשר ניהולו באשראי. ככל שישנן עדיין הגבלות הרשומות על שמך יהא עלייך לפנות לבנק ישראל לביטולן.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל