עינב

תשלום חודשי בבנק הדואר

שבוע טוב, שילמתי את התשלום החודשי בבנק הדואר לפני מספר ימים, ובבדיקה באתר הכונס הרשמי ראיתי שהתשלום נרשם כ - "אגרת בדיקת תביעת חוב עובד", ולא כתשלום חודשי של חייב. כמו כן, התשלום מופיע באתר, אבל ככזה שטרם נקלט. שאלותיי בבקשה: 1. האם הסיווג תקין או שצריך לפעול לשינויו? הייתי צריכה לבקש מהפקידה בדואר לסווג כתשלום חודשי (היא לא שאלה)? 2. האם תקין ששלושה ימים אחרי התשלום, הוא עדיין לא נקלט? 3. התבקשתי לשלם 8 ש"ח יותר מצו הכינוס שלי - זאת עמלה של בנק הדואר? אגב, אני יודעת שכעיקרון נהוג לשלם בבנק המזרחי, אבל הבנתי מאתר הכנ"ר שאפשר גם בבנק הדואר (http://www.justice.gov.il/Units/ApotroposKlali/PressRoom/News/Pages/Payments.aspx) ושילמתי שם מטעמי נוחות. מקווה שזה באמת בסדר. תודה רבה מראש, עינב

עו"ד אילנה אלישקוב

עינב שלום, התשלום לקופה אינו מתעדכן באופן מיידי ולוקח כשבוע עד שמתעדכן. יחד עם זאת עקבי אחר סיווג התשלום כתשלום לקופה. ניתן לשלם בבנק הדואר. כיום גובים עמלת הפקדה על התשלום לכונס הנכסים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל