משה

חובות חדשים בתיק פשיטת רגל

שלום, גרושתי הגישה בקשה לפשיטת רגל לפני שנה וחצי. חלק מהחובות הם כלפי (הוצאות משפט) וחלק לבנקים. בחודש יולי אמור להתקיים דיון ראשון בתיק (לאור מצבה כנראה תוכרז כפושטת רגל ולא אראה ממנה שקל). לאחרונה ניתנה החלטה בתיק בבית משפט משפחה ושוב ניתנו הוצאות לגרושתי (תשלום לי ותשלום לקופת המדינה). כיביכול זהו חוב חדש שלא מופיע בבקשת פשיטת רגל שהיא הגישה. האם עלי לעדכן את המנהלת המיוחדת? או לחילופין לחכות שיתנו החלטה בנוגע לפשיטת רגל ואז לגשת להוצלפ ולפתוח תיק נגד גרושתי ? תודה

עו"ד אילנה אלישקוב

שלום, יש לבדוק האם בית משפט של פש"ר מודע להליכים המתנהלים בבית משפט לענייני משפחה ולדעתי צריך לעדכן את בעלי התפקיד בתיק אודות התנהלותה. כנושה נתונה בידך האפשרות להגיש תביעת חוב ולהתנגד למתן הפטר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל