סופי

הפסקת עבודה בהוראת רופא תעבוקתי

במידה ואני נמצאת בהליך פשיטת רגל ועקב בעיות רפואיות אני פונה לרופא תעסטקתי שקובע הפסקת העבודה במקום ובתפקיד הנוכחי, 1. האם הליך זה יכול להזיק לי מול הכונס? 2. האם הפיצויים המגיעים לי, אקבל אותם אותם או שזה הולך לקופת הכונס? תודה על התשובות

עו"ד אילנה אלישקוב

סופי שלום - ככל שניתן אישור קופא תעסוקתי המעיד כי מצבך אינו מאפשר לעבוד לא תיתפסי כמי שאינה ממצה יכולת השתכרות. פיצויי פיטורין מוקנים לקופת הכינוס אלא אם תוכיחי להיפך. ככל שנדרש לך ייצוג ניתן לפנות אל הח"מ.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל