ערן

הטרדה מצד הבוסית

אני עובד כבר שנתיים במשרד גדול. לא חשוב באיזה תפקיד. הבוסית שלי מבוגרת ממני ב-10 שנים ונראה לי שהיא מנסה להתחיל איתי. מידי פעם היא זורקת לי הערות והגעתי למצב שלא נעים לי להגיע לעבודה. האם ההערות שלה נחשבות להטרדה מינית? מה באפשרותי לעשות כנגד זה?

עו"ד גלעד רמתי

ערן שלום, לא ציינת איזה הערות העירה לך הבוסית. אני מניח שאם לא נעים לך להגיע לעבודה בגלל אותן הערות אזי הדבר מספיק חמור כדי להיחשב הטרדה מינית. בכל מקרה, ראשית אני ממליץ לך לתעד באמצעות הקלטה את אותן הערות על מנת שתהא בידך הוכחה. לאחר מכן באפשרותך לנקוט באחת (או יותר) מהדרכים הבאות: 1. לבקש מהבוסית להפסיק עם אותן הערות 2. לפנות לממונה מעל הבוסית או הממונה למניעת הטרדה מינית במקום העבודה. 3. להגיש תביעה כספית כנגד אותה בוסית. 4.להגיש תלונה במשטרה. כל הדרכים המפורטות לעיל(או חלקן)פתוחות בפניך. רצוי (כמו תמיד) להתייעץ עם עו"ד בטרם נקיטת פעולה כלשהי. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי תקיפה מינית - פיצויים בגין הטרדה מינית