ליאת

פיצוי על הטרדה מינית

קרוב משפחה רחוק של חברתי נוהג לזרוק לעברה הערות בעלות אופי מיני כשהם נפגשים באירועים משפחתיים. הם לא נפגשים הרבה, אבל כשכן זה ממש לא נעים. האם מדובר בהטרדה מינית ע"פ החוק? האם שווה לה להתחיל בהליך של תביעה וחשיפה? היא תוכל לקבל פיצוי?

עו"ד גלעד רמתי

ליאת שלום, התייחסויות בעלות אופי מיני מהוות לכאורה הטרדה מינית על פי החוק. רצוי שתהיה הוכחה להטרדות אלה על ידי הקלטה מכיוון שככל הנראה הן יוכחשו על ידי המטריד. אם תהיה לה הוכחה אז ניתן יהיה להשמיע את ההקלטה לעורך דין ולהחליט האם לנקוט בהליך משפטי ואם לאו. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי תקיפה מינית - פיצויים בגין הטרדה מינית