נעמה

הטרדה מינית ביחסי מרות

הבוס שלי נוהג להתחנף אלי שזה סביר אבל לאחרונה הוא נוהג להציץ על הגוף שלי ולהעיר הערות קשות ובעלות אופי מיני מובהק. מה לעשות כדי שיפסיק אחת ולתמיד וגם שאני אגן על מקום העבודה שלי?

עו"ד גלעד רמתי

נעמה שלום, ראשית, מומלץ להקליט את "הערותיו" מכיוון שבמידה ותתלונני על מעשיו הרי ברור שהוא יכחיש זאת. אציין כי מדובר בהקלטה מותרת מכיוון שאת צד לשיחה. שנית, היות ומדובר במצב עדין היות וזהו מקום עבודתך אזי תבהירי לו שעליו להפסיק את התנהגותו ובמידה והדבר לא יעזור כמובן שעלייך להתלונן עליו לממונים. באפשרותך גם להגיש תביעה כספית כנגד המעביד אולם במקרה זה ברור שיהא לך קשה עד בלתי אפשרי להמשיך לעבוד במקום עבודתך. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי תקיפה מינית - פיצויים בגין הטרדה מינית