ש.ש

הטרדה במלון

הייתי בנופש עם המשפחה באחד מבתי המלון באילת. אחד העובדים שם נטפל אליי כל הזמן. כל פעם שראה אותי נדבק אליי. בהתחלה זה התחיל מזה שהוא היה מתיישב לידי בבריכה או בכל מקום ומנסה לדבר איתי, ניסיתי להתחמק ממנו כל פעם וזה לא עזר. אח"כ שהתעלמתי כבר ממנו הוא עבר ללגעת בי. אמרתי לו שאני אתלונן עליו בהנהלה והוא התחנן שלא ואמר שיפטרו אותו אז ריחמתי עליו ולא אמרתי כלום. ביום האחרון שלנו בבית מלון הוא לקח לי את היד ועשה מעשה שרק מהמחשבה עליו אני מצטמררת. ברחתי ממנו ואז חזרנו הביתה. מאז שחזרתי אני מרגישה נורא, מרגישה שהוא השפיל אותי הוא פגע בי. אני לא יודעת מה לעשות עכשיו... הוא לא פגע בי מינית אבל הוא הטריד אותי. מה ייצא לי מזה שאני אגיש נגדו תלונה במשטרה הרי אני לא יכולה להוכיח את זה. מה לעשות?

י.י.

באיזה בית מלון זה קרה לך ? גם לא קר מקרה כזה לא מזמן , זה דחווף ...

עו"ד גלעד רמתי

שלום רב, בין אם את מעוניינת להגיש תביעה ובין אם את מעוניינת להגיש תלונה במשטרה רצוי להצטייד בראיות. במידה ויש עדים שראו את המקרים שאת מתארת את יכולה להסתייע בהם. במידה ואין לך עדים אזי יהיה מדובר בגירסה שלך מול גירסה של המטריד. במקרים כאלה יש חשיבות להתלונן "בזמן אמת" בפני המעסיק של המטריד על מנת לכל הפחות שתהיה לך אסמכתא כלשהי לגבי התרחשותם של המקרים. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי תקיפה מינית - פיצויים בגין הטרדה מינית