דורית

הטרדה במקום עבודה קודם

שלום רב לפני שנתיים הפסקתי לעבוד במקום העבודה הקודם שלי שבו הבוס שלי היה מעיר לי הערות על איך שאני נראית והיה מחבק אותי בקיצור הטריד אותי מאוד. לא עשיתי עם זה כלום והעדפתי להתפטר ולעזוב את העבודה. למרות שהיום אני עובדת במקום אחר וכבר לא רואה אותו זה עדיין מפריע לי ומטריד אותי. האם יש היום מה לעשות בעניין והאם אני אוכל לקבל פיצוי למשל לתבוע פיצויים מה שלא ביקשתי כשהתפטרתי על סמך הסבל שעברתי?

עו"ד גלעד רמתי

דורית שלום, בנושא הטרדה מינית ניתן לתבוע עד 3 שנים מיום היווצרות העילה, כך שעדיין יש לך אפשרות לתבוע את המעביד הקודם. בברכה,

דורית

ואם אדרוש פיצויים על ההתפטרות בגלל הסיבה הזאת אני אוכל לקבל?

עו"ד גלעד רמתי

דורית שלום, יש לבחון את פרטי המקרה, אך עקרונית, אם תוכיחי שעזבת את מקום העבודה בגלל ההטרדה המינית אז ייתכן ותהיי זכאית לפיצויי פיטורים. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי תקיפה מינית - פיצויים בגין הטרדה מינית