אלון

דלת חדר שירות - קובץ התקנות 6713 22.9.2008‎

שלום, 1. האם על פי קובץ תקנות 6713 22.9.2008 דלת חדר שירות צריכה להיות מינימום ברוחב 70 ס"מ (יש רק חדר שירות אחד בדירה)? 2. האם הקבלן מחוייב על פי חוק לעבוד על פי קובץ תקנות זה?

חיים מן, עו"ד ומגשר

אלון שלום, ישנם תקנים שונים שמחייבים מידות אלה ואחרות בתחום הבנייה. בכל הנוגע למערכת היחסים שבינך לבין הקבלן, ובהתאמה - לחובות של הקבלן בבניית הנכס, הדבר נובע בראש ובראשונה מהוראות ההסכם שנכרת ביניכם. אני מציע שתקבל ייעוץ מקצועי שיבחן את החוזה שנכרת בינך לבין הקבלן - הוא הבסיס למערכת היחסים ביניכם - וממנו ניתן יהיה ללמוד מה חובות הקבלן. בהצלחה חיים מן, עו"ד