יניב

איחור בהעברת הדירה

קניתי דירה מקבלן לפני שנה וחצי , כמו כן בצעתי מספר שינויים בדירה ועל כך הובהר לי וחתמתי שמועד מסירת הדירה תדחה ב 3 חודשים בגין השינויים שביצעתי וזה לא כולל את החודשיים שלקבלן יש ... בכל מקרה מועד מסירת הדירה וגם שלושת החודשים הנוספים עברו לפני יומיים. האם אני ראשי לקבל פיצויים ע"פ חוק המכר החדש החל מהחודש הבא ? כמו כן איך אני מקבל את הפיצויים ? האם עלי לערב עו"ד לטובת קבלת הפיצויים ? תודה

חיים מן, עו"ד ומגשר

במידה וכל ההנחות המפורטות בשאלה נכונות, הרי שמדובר בהפרה של ההתחייבויות החוזיות שהתחייב הקבלן כלפיך, ובהתאמה - קמה לך הזכות להיות מפוצה בגין הפרה זו של ההסכם. מומלץ שתקבל יעוץ מעו"ד לצורך העניין שכן, צדדים שמפרים הסכם וחברות קבלניות בכללן, לא ממש ששים לפצות אנשים בגין הפרות שמבוצעות על ידם. אתה מוזמן ליצור קשר עם משרדנו ליעוץ ספציפי יותר בטלפון 02-6246777 בברכה חיים מן, עו"ד