בן ציון

שאלה נוספת לפניה שלי מתאריך 9.12.13

לכ"ב עו"ד חיים מן אני שוב מודה לך עבור העצה שיעצת לי, אך יש לי עוד שאלהאם תוכל ליעץ לי. שאלתי אם תביע נגדיד יכולה לעזור לי במצב שנקלעתי עם המומחה שמנה בית המשפת וזה יכול להביא את הקבלן שיצתרך להגיב לתביעות שלי ועז המומחה יצתרך גם הוא להתיחס לתביעות שלי שכולם מגובות ע"י חוות דעת ו/או חשבוניות והצעות מחיר ובעצם עד כמה תביע נגדיד יכולה לעזור ורצוי להגישה. ועוד שאלה, האם זה שהקבלן הוא קבלן לא רשום ולפני החתימה על החוזה הציג את עצמו ככזה ושהוא בעל ידע רב בבניה וחתם ככזה בחוזה ובעירייה רשם שמו של קבלן רשום אחר. תלונות נגדו הגשתי לכל הגורמים הרלוונתיים בעבירה זו. בכ"ב רב בן ציון

חיים מן, עו"ד ומגשר

בן ציון שלום, אני חושש שבמסגרת זו של פורום בו הייעוץ הוא עקרוני וכללי בלבד - לא אוכל להשיבך באופן פרטני לשאלות הנוספות שהצגת, שאלות שעולות מדרך הטבע במהלך ניהולו של תיק משפטי. שאלות שהתשובה עליהן מחייבת היכרות קרובה וטובה של עורך הדין המייעץ הן עם החומר המשפטי הספציפי בתיק והן עם החוק והפסיקה הרלבנטיים. לי אין את ההיכרות הנדרשת עם החומר הספציפי שבתיק ולכן אני ממליץ שתהיה מלווה עם עו"ד שמתמחה בתחום המשפטי ובהופעה בבתי משפט. בברכה חיים מן, עו"ד ומגשר 02-6246777